Το ανθοπωλείο bouboukis-flowers.gr είναι ένα άρτια οργανωμένο κατάστημα που καθημερινά ενημερώνεται σε θέματα ανθοδετικής από όλο το κόσμο και εξελίσσετε στο δημιουργικό τομέα για το σχεδιασμό των μοναδικών ανθόσυνθέσεων.

Καθημερινά επιλέγουμε ολόφρεσκα άνθη και φυτά εγχώρια και εισαγόμενα σε μεγάλη ποικιλία για να έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ποιοτικοί και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με άνθη, φυτά και συνθέσεις από μπαλόνια καθώς επίσης το στολισμό γάμων, αρραβώνων, βαπτίσεων, πάρτι γενεθλίων και εκδηλώσεων όπως δεξιώσεις .

Γνωρίζοντας καλά το πόσο σημαντικό είναι για εσάς να ευχαριστήσετε τα πρόσωπα που αγαπάτε όλες μας οι Ανθοσυνθέσεις δημιουργούνται με μεγάλη προσοχή ειδικά για εσάς, κάθε παραγγελία ελέγχεται προτού φύγει από το κατάστημα εξονυχιστικά και αυτό είναι που μας διακρίνει ως άξιους επιλογής.

Το τμήμα παραγγελιών και παραδόσεων καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Αττικής με δικά μας μέσα αλλά και μέσω συνεργατών ανθοπωλών εκτελούμε αποστολές λουλουδιών (άνθη και φυτά) στην υπόλοιπη Ελλάδα και όλο το κόσμο. 

Είναι σημαντικό κάθε δώρο που θα φέρει στιγμές ευτυχίας και χαράς, μια πράξη αγάπης και αισιοδοξίας!