Κωδικός Προϊόντος: SYN010052
60,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Συνοδευτικά Προϊόντα

Κανονικό: Small κουτί 15-17 Τριαντάφυλλα

Ιδιαίτερο: Medium κουτί 20-22 Τριαντάφυλλα

Πολυτελές: Large κουτί 25-27 Τριαντάφυλλα

Κουτί πολυτελείας τύπου καπελιέρα σε χρώματα: Ριγέ Μαύρο, Ριγέ Ροζ, Ριγέ Μπλε, Κόκκινο Βελούδινο, Μαύρο Βελούδινο, Μπλε Βελούδινο, Ροζ βελούδινο,  Μπεζ, Ροζ

Οι παραγγελίες μας παραδίδονται στο λεκανοπέδιο Αττικής, μόνο στις περιοχές που εξυπηρετούν τα δικά μας μέσα. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό δεν αποστέλλονται τα δικά μας προϊόντα. Καλέστε μας, να σας δώσουμε την καλύτερη επιλογή για εσάς γιατί έχουμε συνεργασία με τα καλύτερα δίκτυα ανθοπωλών. 

Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έμπειρος τεχνίτης αντικαθιστά με αντίστοιχο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.  

Στα προϊόντα μας υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτούν τα χρώματα με αποχρώσεις της αρεσκείας σας εφόσον και αν υπάρχει διαθεσιμότητα  από το κατάστημα και μόνο κατόπιν συνεννόησης με τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα περισσότερα προϊόντα μας έχουν μεγέθη κανονικό, ιδιαίτερο, πολυτελές. Η διαφορά τους αφορά το μέγεθος του προϊόντος εφόσον περιέχουν περισσότερα υλικά ανάλογης αξίας.