Κωδικός Προϊόντος: BLN020013
40,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Συνοδευτικά Προϊόντα

Ένα Κουτί Έκπληξη που Κρύβει Ένα Μπαλόνι Αγάπης με Λούτρινο Αρκουδάκι και Γλυκιές απολαύσεις.

Περιλαμβάνει: Ένα Μπαλόνι Διάφανο φουσκωμένο με αέρα, λούτρινο αρκουδάκι, σοκολάτα Lacta, Lacta oreo και Bueno και ένα μπαλόνι καρδιά φουσκωμένο με ήλιο. 

Παραδίδεται σε κουτί για να διατηρεί το συναίσθημα της έκπληξης. 


Οι παραγγελίες μας παραδίδονται στο λεκανοπέδιο Αττικής, μόνο στις περιοχές που εξυπηρετούν τα δικά μας μέσα. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό δεν αποστέλλονται τα δικά μας προϊόντα. Καλέστε μας, να σας δώσουμε την καλύτερη επιλογή για εσάς γιατί έχουμε συνεργασία με τα καλύτερα δίκτυα ανθοπωλών. 

Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έμπειρος τεχνίτης αντικαθιστά με αντίστοιχο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.  

Στα προϊόντα μας υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτούν τα χρώματα με αποχρώσεις της αρεσκείας σας εφόσον και αν υπάρχει διαθεσιμότητα  από το κατάστημα και μόνο κατόπιν συνεννόησης με τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα περισσότερα προϊόντα μας έχουν μεγέθη κανονικό, ιδιαίτερο, πολυτελές. Η διαφορά τους αφορά το μέγεθος του προϊόντος εφόσον περιέχουν περισσότερα υλικά ανάλογης αξίας.