Κωδικός Προϊόντος: SBY0100351
45,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Συνοδευτικά Προϊόντα

Ορχιδέα Φαλαίνοψις σε Κυλινδρικό Κασπώ για Αγοράκι

  • Κανονικό: Περιλαμβάνει μία Ορχιδέα Φαλαίνοψις σε Κυλινδρικό κουτί για αγοράκι που συνοδεύεται με μπλέ Λούτρινο.
  • Ιδιαίτερο: Περιλαμβάνει μία Ορχιδέα Φαλαίνοψις σε Κυλινδρικό κουτί για αγοράκι, 1 small Teddy Bear Blue Roses και 1 Beauty And The Beast Small Blue Roses για τη μανούλα που συνοδεύεται από μία κασετίνα Ferrero Roche 200gr

Οι παραγγελίες μας παραδίδονται στο λεκανοπέδιο Αττικής, μόνο στις περιοχές που εξυπηρετούν τα δικά μας μέσα. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό δεν αποστέλλονται τα δικά μας προϊόντα. Καλέστε μας, να σας δώσουμε την καλύτερη επιλογή για εσάς γιατί έχουμε συνεργασία με τα καλύτερα δίκτυα ανθοπωλών. 

Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, των υλικών συσκευασίας αλλά και των συνοδευτικών εξαρτώνται από την εποχή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι εκτός εποχής ή υπάρχει έλλειψη από κατασκευαστή ή προμηθευτή τότε στο εργαστήριο μας ο έμπειρος τεχνίτης αντικαθιστά με αντίστοιχο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.  

Στα προϊόντα μας υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτούν τα χρώματα με αποχρώσεις της αρεσκείας σας εφόσον και αν υπάρχει διαθεσιμότητα  από το κατάστημα και μόνο κατόπιν συνεννόησης με τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα περισσότερα προϊόντα μας έχουν μεγέθη κανονικό, ιδιαίτερο, πολυτελές. Η διαφορά τους αφορά το μέγεθος του προϊόντος εφόσον περιέχουν περισσότερα υλικά ανάλογης αξίας.